Blog

Benefiti kukuruznog brašna

Ako izbegavate bela brašna ili ste alergični na gluten, upotreba kukuruznog se pokazala kao dobar izbor. Ovo brašno ima veliku količinu vlakana, proteina i antioksidanata, lako se vari i poboljšava probavu.

Kako pravilno skuvati pirinač

Iako pirinač ne spada u primarnu namirnicu na kojem se bazira balkanska kuhinja, jela sa pirinčem postaju sve popularnija i zastupljenija u našem svakodnevnom životu. S toga je kuvanje pirinča postalo sastavni deo naše kuhinje.

Maki sushi sa lososom i avokadom – recept

Extrafini recept za domaći suši, konkretnije maki suši sa lososom i avokadom.

Cheese cake sa bademima – recept

Drugačija varijanta tradicionalnog cheese cake-a, u koju idu bademi i lešnici! Jednom kada napravite ovu poslasticu, pravićete je uvek!

Recept za domaći pesto sos

Ukusni i zdravi pesto sos, napravljen od lešnika i svežeg bosiljka, sa sirom i malo maslinovog ulja će imati pravu kremastu teksturu.