Blog

Čoko brauni sa indijskim orahom (brownies)

Čokoladni brauni, hrskav spolja, a mekan iznutra osvaja sve svojim punim ukusom čokolade i lakoćom spremanja. Mi smo spremili ExtraFini recept za vas koji uključuje pored regularnih sastojaka i indijske orahe.

Hleb od kukuruznog brašna

Za razliku od hleba od čistog pšeničnog brašna, hleb od kukuruznog brašna sadrži manje ugljenih hidrata i manje kalorija. Kukuruzni hleb takođe sadrži manje glutena, lakše se vari i čak utiče na poboljšane funkcije varenja i probave.

Piletina u kari sosu sa pirinčem

Ako ste ljubitel karija probajte ovo sočno jelo.
Piletina spremljena u kremastom sosu uz pirinač je idealno rešenje za brzo spremanje ručka kojem će se svi obradovati i ukus koji će pamtiti.

Pasulj u paradajz sosu

Kada nemate vremena da pravite prebranac ili kuvate pasulj satima, pasulj u paradajz sosu je ukusno i zdravo rešenje koje će vas zasititi, bogato je proteinima, a nije potrebno puno vremena za realizaciju.

Badem praline

Praline su kraljice među sitnim kolačima, a idealne su za svaku priliku. Recept koji smo spremili za vas kao glavni sastojak sadrži badem, a vi ga možete obogatiti sastojcima po vašem ukusu i dekorisati kako želite.