Blog

Vege burgeri od pirinča – recept

Ko kaže da se burgeri spremaju samo od mesa? Imamo ExtraFinu ideju za ukusan vege burger čiji je glavni sastojak pirinač. Jednostavan recept, laka priprema, ukusno i zdravo!

Recept za slatki tart sa ribizlom i jagodama

Slatki tart je odličan izbor poslastice kada vam dolaze gosti. Napravljen je u porcijama i lako se služi. Ukoliko pravite testo kod kuće, biće sveže i ukusno. Fil koji se pravi u mikrotalasnoj, ili rerni je kremast i malo koga će ostaviti ravnodušnog.

Slatko ljuta piletina i kari pirinač – recept

Jednostavan recept za ljubitelje mešavine slatkog i ljutog ukusa. Ovaj recept nam dolazi iz Tajlandske kuhinje, a toliko je ukusan i ExtraFin da ćete stalno želeti da ga pripremate!

Zdravstveni benefiti semenki suncokreta

Semenke suncokreta potiču od cveta Suncokreta. I ako se samo seme nalazi u crnoj ili beloj ljuspi, semena suncokreta su bela i imaju nežnu teksturu. Poznate zbog svog ukusa, semenke možete jesti sirove, pečene ili unutar nekog jela.

Kako da napravite domaće bademovo mleko

Bademovo mleko je jedno od nutritivno najbogatijih vrsta mleka i čini vrsnu zamenu kravljeg mleka. Potrebno je svega nekoliko sastojaka i 10 minuta i vaše bademovo mleko će biti spremno!