Blog
Riba na pirinču
Kada nemate ideju šta biste za ručak, a želite nešto brzo, ukusno i lagano riba je uvek savršeni izbor. Takođe, idealna je za dane posta.
Zbog toga vam je ExtraFino danas pripremio posni recept, ribu na pirinču.

Italijanski biscotti
Biskoti su tradicionalna italijanska peciva. Klasični biskoti su suvi i hrskavi, i time idealni za umakanje u kafu ili čaj. Ponekad su preliveni istopljenom čokoladom. Možete naći mnogo različitih biskoti recepata, ali svi oni uglavnom sadrže ukus badema ili vanile. S obzirom da se pripremaju sa manje maslaca i šećera, smatra se da su zdraviji kolači.
ExtraFino je izabrao recept čokoladnog biskotija.

Meksička enčilada od piletine i pasulja
ExtraFino vam danas nudi jedan ukusan i popularan recept meksičke kuhinje. Reč je o enčiladama (enchilada) koje se u svom izvornom obliku sastoje od tortilje i mesa, ali danas postoje mnoge varijante i izbor sastojaka i kombinacija je raznovrstan.
Mi smo se odlučili za recept gde su glavni sastojci piletina i pasulj.

Pilav od belog pirinča, pasulja i spanaća pripreman u paradajz sosu
Ponekad su jednostavnija jela za pripremu tako dobra i veoma pogodna za one dane kada nam se ne jede neka teška hrana. ExtraFino je pripremio pilav recept za vas, koji je svakako odličan izbor ukoliko želite da pojedete nešto lagano i zdravo, a da pritom ostanete siti.
Rezultat ovog recepta je ukusno jelo koje se može služiti kao ručak/večera za vegeterijance i vegane ili kao prilog uz recimo grilovano meso.

Čokoladna torta sa ExtraFino lešnicima i bademima
Ako ste u potrazi za jednostavnim receptom za tortu, koju ćete moći brzo i lako da pripremite, i pri tom ne sadrži puno kalorija, ExtraFino ima rešenje za vas! Verujemo da će ova ukusna torta, puna lešnika i badema, koliko god se brzo pripremila, još brže nestati.
