Blog
ExtraFino prirodno jabukovo sirće
Jabukovo sirće važi za eliksir već hiljadama godina, koristi se za mnogobrojne zdravstvene tegobe, najčešće za rešavanje problema sa povišenom telesnom težinom, kod kardio-vaskularnih bolesti itd. Ono nastaje kroz prirodni proces fermentacije ploda jabuke, pa transformacijom u alkohol, a daljom fermentacijom alkohola u jabukovo sirće. Jabukovo sirće u svom sastavu ima…

Pileći štapići sa susamom
Pileći štapići su omiljeni među decom, a ni odraslima nisu strani. Pogledajte recept koji je ExtraFino spremio za vas i u samo 4 koraka napravite obrok koji će obradovati sve ukućane.

Limun torta od bademovog brašna
Stiglo je proleće i ExtraFino je našao savršen recept torte za vas, idealan za toplije dane. Radi se o limun torti, bez glutena, laganoj i vazdušastoj, pravljenoj od bademovog brašna, jaja i šećera. Ukusna poslastica koju ćete sa lakoćom pripremiti i obradovati vaše goste.

Kako napraviti bademovo brašno?
U poslednjih par godina raste popularnost gluten-free ishrane, a samim time i potražnja za bademovim brašnom. Bademovo brašno ima malu količinu ugljenih hidrata, bogato je proteinom, sadrži mangan, vitamin E i vlakna.
Pravljenje domaćeg bademovog brašna je veoma jednostavno i ExtraFino će vam pomoći i dati smernice kako biste to mogli da uradite.

Faširane šnicle od pasulja
Ako ste ljubitelj pasulja i ne jedete meso ili želite jedan dan da izbegnete pravljenja obroka od mesa, ExtraFino je našao pravo rešenje za vas! Radi se o receptu za faširane šnicle od pasulja, koji ne zahteva puno sastojaka, brzo se priprema, a dobićete ukusno jelo koje će vas učiniti sitim.
