Blog

Tart sa spanaćem – recept

Sezona spanaća nudi izobilje jela koja na brz i jednostavan način možemo pripremiti. Tart je francuska pita koja se lako priprema u bezbrojno varijanti, a tart sa spanaćem je varijanta koja može biti novina na vašem meniju, a veoma lako može postati omiljena brza jesenja večera.

Mesni rolat – recept

Jesen i rana zima su doba porodičnih okupljanja, a to znači da na trpezu treba izneti ukusnu hranu u kojoj će svi uživati. Takođe je zanimljivo spremati obroke koje možda inače ne bismo, tako da vam ovom prilikom donosimo recept za ukusan mesni rolat koji je jednostavno spremiti, a koji će oduševiti i najizbirljivije degustatore.

Zašto treba jesti spanać?

Jesen je godišnje doba kada treba iskoristiti poslednji trenutak i jesti sveže povrće, kao što je spanać. Bilo da ga konzumiramo u salati, u svojoj baby spanać verziji, ili pak kuvamo, sa mlekom i belim lukom, spanać jeste namirnica koja bi trebalo redovno da se nalazi na našem jesenjem jelovniku.

Tart od lešnika i badema – recept

Hrskavi bademi i lešnici u mešavini javorovog sirupa i vanile. Ovi bogati tartovi su odličan dezert koji oduševljala izgledom i ukusom.

Pužići od suvog grožđa, cimeta i oraha – recept

Verovatno ste nekada čuli sa cinnamon buns. Ovaj recept je sličan tome, uz par ExtraFinih dodataka!