Blog
Zdravstvene beneficije suvog grožđa
Suvo grožđe je, kao što naziv kaže, grožđe koje je osušeno na suncu ili u dehidratoru za hranu. Verovatno ste ih do sada jeli u sklopu kolača, torti, hleba i mafina. Iako su grožđice male veličine, pune su energije i bogate vlaknima, vitaminima i mineralima.
Kako do savršenog roštilja uz ExtraFino
Roštilj je više od običnog jela. To je odličan povod za okupljanje, dobro društvo i klopu. Nije Prvi maj jedini dan kada se roštilja. Dovoljno je da sunce zasija i da je napolju malo toplije. S obzirom da kreće lepše vreme, verujemo da u planu imate bar jedan piknik ove godine i baš zbog toga ćemo vam, dalje u tekstu, ispisati korisne savete za kako doći do savršenog roštilja.
Kaserola recept
Ako želite da ubacite novine u vaš stil kuvanja, i da pravite raznovrsniju hranu za celu porodicu, ExtraFino ima odličan predlog!
Radi se o receptu za kaserolu, francuski naziv za jelo koje se pravi isključivo u jednoj posudi(tepsiji), ukusno i nekomplikovano.
KUGLOF – jedan od najstarijih modeliranih kolača
Kuglof, jedan od najstarijih modeliranih kolača, se ubraja u vrstu biskvita i predstavlja veoma popularan kolač koji možete konzumirati uz kafu ili čaj, kao doručak ili ukusnu užinu. Jedan od prvih recepata za pravljenje kuglofa potiče iz davne 1581. godine
