Alkoholno sirće 9%
- Kvalitet
- Domaće
- Jednostavno
- Zdravo
Radi se od brižljivo odabranog rafinisanog alkohola poljoprivrednog porekla, sirćetnom fermentacijom na uređajima tipa acetator.To je najsavremeniji način proizvodnje sirćeta, koji se značajno razlikuje od sirćeta dobijenog iz koncentrovane sirćetne kiseline –esencije.Higijenski najprihvatljiviji, a jedini u zemlji sem firme “Panon” koja još ima acetatore. Proizvodnja sirćeta na generatorima sa bukovim šuškama je stari način proizvodnje i nosi sa sobom brže stvaranje navlake od Acetobacter Xylinum pa je naša metoda proizvodnje ubedljivo najkvalitetnija
Približne nutritivne vrednosti: na 100g
Energija: 120kJ/28kcal
Proteini: 0,0g
Sadržaj ukupnih ugljenih hidrata: 0,0g, od kojih šećeri: 0,0g
Masti: 0,0g, od kojih zasićene masne kiseline: 0,0g
Vlakna: 4,15g
So: 54,5g